MUNKATÁRSAINK

TERMÉKEK

GYAKORNOKI PROGRAM

RÓLUNK

KARRIER

Praktika Társasház

és Lakásszövetkezet biztosítás

Korszerű, az épület jellegéhez és felszereltségéhez alakítható,

a lakóközösség egésze számára hasznos elemekkel bővíthető,

lakókörnyezete széles körben biztosítható a pincétől a padlásig, a felvonón keresztül a napkollektorig

Az épületben lévő lakások, tárolók, garázsok és vállalkozási célú helyiségek mellett olyan egyedi, közös használatú létesítmények biztosítására is lehetőséget nyújtunk, mint az uszoda, szauna, vagy konditerem.

 

Az épület széles körű védelme mellett külön díjért már nem csak a közös ingóságok vagy a garázsban tárolt személygépjárművek és motorkerékpárok biztosíthatóak, hanem a közös tárolóban elhelyezett, a lakók tulajdonában lévő kerékpárok, babakocsik is. Az Aegon társasházi biztosítása továbbra is lehetőséget ad a lakók egyéni háztartási ingóságainak közös biztosítására is.

 

Az Aegon elkötelezett abban, hogy segítsen ügyfeleinek felelősséget vállalni anyagi biztonságukért, ezért szeretnénk, ha lakóközösségük a biztosításra szánt összeget is praktikusan osztaná be: az Aegon Praktika Biztosítás keretén belül lehetőséget adunk arra, hogy közösségük a ház biztosítását annak adottságai, tulajdonságai alapján állítsa össze, így olyan kiegészítőket és azokat olyan szolgáltatási összeggel vásároljanak meg, melyre a közösség szerint igény van. A választható kiegészítő kockázatokból Ön állítja össze a szerződést, így nem fizetnek olyan után, melyre nincs szükségük.

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, és kérjen egyedi testre szabott ajánlatot.

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletes terméktájékoztató itt.

Címünk: 1091 Budapest,  Üllői út 3.  |   Tel./Fax: +36 1 283 69 03   |   E-mail: info@nogea.eu

2017 copyright Minden jog fenntartva NOGEA Kft.