MUNKATÁRSAINK

TERMÉKEK

GYAKORNOKI PROGRAM

RÓLUNK

KARRIER

LAKÁSTAKARÉK

Államilag támogatott, lakáscélú megtakarítás, melyhez a megtakarítási időszak végén kedvező lakáscélú kölcsön igényelhető (referencia THM: 7,64%).A rendszeres betételhelyezés mellett elérhető maximális, lakáscélra fordítható összeg az ún. „szerződéses összeg”. Ez a teljes megtakarítás és a lakáskölcsön együttes összege. A teljes megtakarítás a saját betétbefizetések, az erre járó állami támogatás és az ezekre kapott kamatok összege.A megtakarítási időszakban (minimum 4, maximum 10 év) minden hónapban be kell fizetni a szerződésben vállalt havi betét összeget (illetve a díjtáblázatban meghatározott díjakat, pl. számlavezetési díj). A lakástakarék-számlán jóváírásra kerül a kamat és az állami támogatás. A betétbefizetésekből, az állami támogatásból és a kamatból keletkezett összeg a teljes megtakarítás. Ez a betételhelyezési időszak a kiutalási időszakig tart.A kiutalási időszakban dönthet a teljes megtakarítás felhasználásáról, lakáskölcsön igényelésről, vagy a megtakarítás folytatásáról.A törlesztési időszakban kell visszafizetni a felvett lakáskölcsön összegét.Megtöbbszörözheti az állami támogatást: ha több szerződést köt, és mindegyikben más családtagot nevez meg kedvezményezettnek. Akár ugyanarra a lakásra, családi házra is felhasználhatja a teljes összeget. Rugalmas megtakarítási forma: Ötféle futamidő (4, 5, 6, 8 vagy 10 év), és többféle havi megtakarítási összeg (minimum 5000 Ft) közül választhat.Bármikor módosíthatja a havi megtakarítás összegét és a szerződés futamidejét4.A lakáscélú felhasználásról, a lakáskölcsön igényléséről az aktuális élethelyzetének megfelelően dönthet a megtakarítási időszak végén.A megtakarítási idő végét követően új lakástakarék-számlát indíthat, így folyamatosan igénybe veheti az állami támogatást.   

KAMAT FIX PLUSZ

A Kamat Fix Plusz módozatcsalád esetében a számlanyitási díj a szerződéses összeg 1%-a, de most 0 Ft-os számlanyitási díjjal nyithat lakástakarék-számlát, ha lakásbiztosítását vagy nyugdíjpénztári megtakarítását is az Aegonra bízza.

KAMAT FIX 2

Felezze meg kötelező biztosításának díját!

Jelenlegi akcióink

A Kamat Fix Plusz módozatcsalád esetében a számlanyitási díj a szerződéses összeg 1%-a, de most 0 Ft-os számlanyitási díjjal nyithat lakástakarék-számlát, ha lakásbiztosítását vagy nyugdíjpénztári megtakarítását is az Aegonra bízza.

Címünk: 1091 Budapest,  Üllői út 3.  |   Tel./Fax: +36 1 283 69 03   |   E-mail: info@nogea.eu

2017 copyright Minden jog fenntartva NOGEA Kft.